Idealne solucije za Spurse!

fadeawayworld

Slavna generacija Spursa je polako na izdahu. Vreme je za neka nova lica, nove mlade nade. Duncan je već u mirovini, Ginobili i Parker se još drže, no uskoro bi i oni mogli Duncanovim putem. Parker je sada još doživio i povredu koja mu je završila sezonu, tako da se sada Pop mora snaći bez njega. Ali kako je generacija na zalasku mora misliti i na budućnost. Kako je playmaker najkritičnije mesto u Popovoj ekipi izdvojili smo 5 najboljih dostupnih rešenja za Grega i Spurse.

5 Kyle Lowry

Danas smo pisali kako će Lowry verovatno put 76ersa, no ukoliko želi borbu za naslov, kako je i izjavio, možda i najbolja opcija su Spursi. Otkada je Popa na klupi legitimni su kandidati za naslov, Leonard polako uskače u Duncanove patike, a poznavajući Spurse iskopati će sigurno nešto korisno i na draftu. Dodavši Lowrya koji u sebi ima sigurno još 2-3 Allstar sezone bi postali jako opasni. Mills bi i dalje predvodio klupu, Lowrya bi upario u petorci s Aldridgeom i Leonardom i to bi moglo jako dobro izgledati.

Bleacher Report

4 Derrick Rose

Iako nije ni blizu MVP forme kada bi delio minute s Millsom to bi moglo jako dobro izgledati. I dalje je dobar igrač, no sada kada nema više takve fizikalije postao je dosta smireniji, iako i on ima svoje trenutke “ludosti”. Sigurno bi se uklopio u Popov sistem, pogotovo jer je i sam izrazio želju da se bori za naslov i da potpiše za Spurse. Free agent je ovo leto i sigurno bi pristao i na smanjanje plate ukoliko se Spursi odluče za njega.

3 Chris Paul

Najbolji mogući izbor za Popa. Nakon još jednog razočaranja u playoffu s Clippersima Paul bi mogao promeniti klub. I dalje je među Top 3 playmakera lige i Pop sigurno ne bi imao problema s uklapanjem ovakvog igrača. S Leonardom i Aldridgeom bi činio još jednu Veliku trojku u ligi, a sigurno bi pristao i na manju ulogu i manju platu samo da proba doći barem do Finala konferencija (što mu nikada nije uspelo).

2 George Hill

Već je bio u Spursima i Pop ga se teška srca odrekao. Morali su ga dati da dovedu Leonarda, a sada se to čini kao genijalni trade. Iako je Hill odličan igrač, verovatno će tražiti dosta novaca od Jazza koji mu možda to nisu spremni ponuditi. A kako je već bio vrlo dobar u Spursima sigurno ne bi imao ništa protiv povratka. Pop ga je i prije obožavao, a Hill je sada još samo i bolji igrač nego prije, tako da verujem da bi ga Spursi dočekali raširenih ruku.

1 Miloš Teodosić

Najbolji playmaker izvan Europe je rekao kako će se okušati u NBA. Gde bolje da dođe nego kod Popa u Spurse. Oni su znali od puno lošijih igrača napraviti zvezde, a Miloš bi kao jedan od najboljih igrača Europe sigurno odlično voditi napad. Njegovi asisti će biti još izraženiji u NBA gde se igra puno brže i s dosta otvorenog terena. U obrani će sigurno biti problem, no ako neka ekipa to može pokrpati, to su onda Spursi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*