Psovao je sve po spisku, i – pogađao!

screenshot

“Kobi je moj idol. Odrastao sam u malom selu u Bosni. Počeo sam da igram košarku, i kada sam ga video bio sam opčinjen. Na mom debiju protiv Lejkersa u San Dijegu sedeo sam na klupi i samo gledao u njega,” rekao je Jusuf Nurkić, jedan od glavnih igrača Blazersa ove sezone i reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Nurkić se u razgovoru za američke medije prisetio situacije koja ga je šokirala kada je Kobe u pitanju. I to sve na prvom meču koji je igrao protiv Lakersa:

“Kobi je šutirao bacanja, a ja sam sudije pitao kako je moguće da njega niko ne sme da pipne. Celo veče je šutirao bacanja. On mi je nešto dobacio na mom jeziku, a ja sam se začudio i pomislio: “Nisam ga dobro čuo, ma on ne zna moj jezik”, rekao je Nurkić i nastavio:

“Malo kasnije on je opet stao na liniju za slobodna bacanja i opet ponovio istu stvar. To je bila psovka! Tada sam već bio poprilično siguran da znam šta je rekao. On je posle par godina u ligi kao pripremu za svaku utakmicu učio po nešto o svakom protivničkom igraču”.

Bryant je u karijeri imao priliku igrati sa Vladimirom Radmanovićem, kao i Slovencem Sashom Vujačićem koji dobro govori srpski jezik, a dobar je prijatelj i sa Vladom Divcem i Pedjom Stojakovićem. Uz engleski, tečno govori italijanski jezik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*