Luda obećanja i kleta sudbina Harrisona Barnesa!

screenshot / Instagram

Kingsi igraju ispod svakog očekivanja ove sezone. Trenutno su na 21 pobedu i čak 33 poraza, daleko od zone koje ih vodi u doigravanje. A to je bio jedan od ciljeva pred tekuću sezonu.

Odavno Kingsi ne znaju za play off.

Poslednji put u sezonu 2005-2006 kada su sa 8. pozicije ušli u play off. I odmah ispali od Spursa (2-4). Punih 13 sezona Sacramento čeka plasman među osam najboljih Zapada, i niti jednom u tih 13 sezona nisu imali pozitivan score, odnosno +50 %.

Izgleda da će tako ostati i u ovoj sezoni. Najrazičaraniji su navijači, stručni štab, igrači. No, posebno je to teško palo jednom igraču.

Barnesovo obećanje

Harrison Barnes je sredinom decembra obećao da se neće šišati ni brijati dok ekipa ne dođe do makar podjednakog broja pobeda i poraza. Obzirom na trenutni score (39 %) pitanje je hoće li Barnes uopšte da se brije ove sezone.

U trenutku kada je to Barnes to izjavio Kingsi su bili na putu da se ispuni njegovo obećanje (imali su 12 pobeda, i 16 poraza), no od tada su zaređali sa lošim serijama (9 pobeda u 26 mečeva).

Ovo su sve bili razlozi za sprdnju na račun krilnog igrača Kingsa koji ove sezone beleži 14.5 poena, uz 4.9 skokova i 2.2 asistencije (odigrao je 54 meč).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*