Svirao gitaru, zabavljao Lebrona i publiku, vikao na Kukoča…

screenshot

Nikola Jokić nastupio je na svom drugom All Staru zaredom. Zvanično najbolji centar lige biran je da kao rezerva zaigra za Team Lebrona Jamesa, koji je na kraju slavio u vrlo uzbudljivom finišu.

Podsetimo, Joker je za 12 minuta dao 5 poena (2/4 iz igre, 1/3 trojke), 2 skoka, 1 asistencija, 1 ukradena lopta, 2 faula, a njegova proslava trojke uz sviranje ‘nevidljive’ gitare prepričava se i deli putem društvenih mreža:

No, Jokić je van terena pokazao i svoje fudbalsko umeće, tako su fanovi uživali u njegovom pimpanju lopte na košarkaškom terenu.

Našao je vremena i za šalu, pa je Lebron James sa suzama u očima i širokim osmehom ispratio Jokićeve ‘vratolomije’ tokom jednog zagrevanja:

A prvog dana All stara odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su nastupili bivši NBA asovi te košarkaši sa mentalnim poteškoćama.Među zvijezdama su bila dva trofejna igrača Bullsa, Horace Grant i Toni Kukoč, a trener jedne od ekipa bio je i Nikola Jokić.

Srpski centar se u toj ulozi snašao fenomenalno. Njegova ekipa je slavila 44 – 43, a on je imao niz reakcija koje su nasmejale sve prisutne.

”Vodimo li ili gubimo?” pitao je Jokić svoje igrače jer nije znao je li njegova ekipa na semaforu upisana kao domaćin ili gost.

Kad je vidio da mu ekipa gubi, strogo se obratio Toniju Kukoču, koji je igrao za njegovu ekipu:

”Toni, može li to malo brže? Toni, gubimo sedam razlike. Da, mi gubimo.”

Jokić trener

Čini se da Jokića nakon igračke čeka i trenerska karijera@Twitter/DenverNuggets

Posted by Ostatak sveta – Svi mi koji volimo NBA on Saturday, February 15, 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*