Želite da igrate sa NBA zvezdama, Mark Cuban će vam ispuniti san!

Forbes

Želeli ste oduvek da zaigrate sa NBA zvezdama i osetite atmosferu? Mark Cuban, vlasnik Mavsa, odlučio je da vam ispuni tu želju.

Vlasnik popularne franšize za koju nastupaju Luka Dončić i Boban Marjanović odlučio se pridružiti globalnoj inicijativi #AllinChallenge, sa ciljem da se prikupe sredstva za sve one kojima je potrebna hrana u ovom trenutku.

Svako koje zainteresovan može da doprinese svojim donacijama online, da na taj način kupi ulaznice i uđe u nadmetanje za nagrade. Cuban je odlučio da će oni koji doniraju 10 dolara dobiti isto toliko uzlaznica da se nadmeću za prvu nagradu a to je 1-dnevni ugovor sa Mavsima i odigravanje prijateljske utakmice sa NBA zvezdama u priprepnoj fazi. Ko plati više imaće i više šanse da pobedi – onaj ko plati 100 dolara imaće 200 ulaznica za ovo nadmetanje. Gornji limit je 1000 ulaznica.

Uz 1-dnevni ugovor sa Dallasom, pobednik će tokom predsezonske utakmice moći da šutira slobodna bacanja u toku meča, sedeće na klupi u dresu sa drugim NBA igračima tima, provešće jedan dan sa igračima Mavsa, putovaće sa igračima na jedno gostovanje.


O inicijativi All in Challenge

Inicijativa ima za cilj da postane najveća svetska digitalna platforma za prikupljanje sredstava kako bi se pomoglo onima koji su na ivici siromaštva i nemaju novac za hranu. Nedostatak hrane je jedan od problema koji je veoma izražen tokom pandemije Corona-19. Među onima koji imaju potrebu za pomoći su i studenti čije su škole zatvorene već nedeljama a nemaju pokrivene obroke, oni koji su tokom pandemije ostali bez posla, ranjive populacije poput starih i onih koji su već bili siromašni.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta priključile su se inicijativi.


Ovo nije prvi put da se Cuban priključio nekoj humanitarnoj inicijativi.

Pre tri godine pokazao je svoju veličinu kada se desila nepogoda u Portoriku:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*