Posrnula zvezda iz LA!

lamar odom
Flickr

“Obukao bih svoj najdraži dres, makar na jedan dan, i završio karijeru u Lakersima”, poručio je pre nekoliko godina Lamar Odom, posrnula zvezda, koji svoje posrtanje povezuje sa 2011. godinom kada je napustio tim iz LA i otišao put Dallasa. Karijeru je završio godinu i po dana nakon toga, a pre pet godina je bio nadomak smrti nakon jednog u nizu predoziranja kokainom.

Odom se vratio životu, jači i puno optimizma pre tri godine. Čak je isticao i kako bi voleo karijeru završiti u Lakersima gde je proživeo svoje najbolje trenutke u životu, i sa Kobeom i Gasolom osvojio dve titule. Bio je najbolji šesti igrač Lakersa, sa prosecima od 13.7 poena, 9.5 skokova i 3.7 asistencije koliko je beležio tokom 7 godina nastupanja za žuti tim.

Lamarov teži put

U proteklih nekoliko godina smo nažalost svedočili još jednoj životnoj drami Lamara Odoma. Opet je posrnuo u pakao droge te mu je čak i život bio u opasnosti. Bio je hospitaliziran, te u induciranoj komi, no na svu sreću uspeo se izvući.

Već je nekoliko puta bio u komuni, čini se neuspešno, no izgleda da mu je zadnji poset bolnici napokon otvorio oči. -“Droga me još uvek privlači, ali ne vraćam se u taj svet.”- odlučio je Odom. Dodao je kako mora misliti na svoju decu, koja će sigurno ostati bez oca ukoliko on nastavim tim putem.

Nakon sve ove drame Lamar je odlučio podeliti s nama deo svog života. Od detinjstva kada mu je majka umrla sa samo 12 godina, do toga šta ga je dovelo da krene koristiti drogu. U kratkih 6 minuta intervjua za Players Tribune Lamar nam je pokušao približiti svoju životnu borbu.

1 Trackback / Pingback

  1. Odom se vraća! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*