Miloš Magic

Sinoćnju utakmicu Clippersa protiv Bucksa Miloš Teodosić pamti po dobrome, no nažalost i po lošem. Prva dobra stvar je što su Clippersi na kraju dobili meč, te tako produžili svoju playoff borbu, a Teo je bio sjajan u prvom poluvremenu. Dok je on dirigirao igrom Clippersi su igrali fantastično. Ubacivali su trojke na sve strane, a na poluvreme su otišli sa 7 poena viška. Prednost se povećala u trećoj dionici na čak 17 razlike, no onda je slijedilo opuštanje.

Bucksi su to umalo kaznili, preokrenuli su meč i vodili čak 5 razlike. No opet su Clippersi trojkama uspjeli prestići rezultat i doći na kraju do izuzetno bitne pobjede. U posljednjoj četvrtini ubacili su čak 6 trojki, od toga u 4 napada zaredom 4 različita igrača što je bio katalizator za 13-0 seriju kojom su prelomili meč.

Teo je bio fantastičan samo u prvom dijelu, ubacio je 13 poena uz 4 asista, a jedan je bio posebno dobra. Klasičan Milošev no-look pas za Deandre Jordana. Nakon picka Jordan se otvorio prema košu, a Teo ga je pronašao pasom preko svog ramena. Jordan je lako poentirao a Miloš završio u Top 10 akcija sinoćnje večeri. Naš drugi igrač Boban Marjanović dobio je u ovoj utakmici samo 4 minute, no i to mu je bilo dovoljno za 5 poena uz nepogrešivih 2/2 iz igre.

Iako je bio ponajbolji igrač Clippersa u prvom dijelu Teo je presjedio čitavo drugo poluvreme. Nažalost postoji valjan razlog za to. Teo je obnovio povredu stopala zbog koje je propustio 21 utakmicu početkom sezone. Teo je osjetio bol u stopalu, a Clippersi su ipak odlučili da neće riskirati s našim playmakerom te su ga odlučili odmoriti do kraja meča. Danas će obaviti MRI kako bi se ustanovila težina povrede, a Rivers je izjavio kako misli da nije riječ o ničemu ozbiljnom te da će Teo na parket već za vikend.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Za Tea sezona završena? - Ostatak Sveta
  2. Kad je on zdrav, Clippersi nemaju problem - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*