Top 5: Učinak naših za 8.1. i 9.1.

1 Goran Dragić

42min 24p 5s 5a
Goran je opet bio najbolji u redovima Heata. Igrao je čak 42 minuta, uverljivo najviše u ekipi. Mučio se s Paulom čitavu utakmicu koji je bio maestralan, no ipak je bio i najbolji strelac u svojoj ekipi. Goran ne može sam, sve radi po malo ali to opet nije bilo dovoljno. Heat je poklekao od Clippersa i tone sve dublje i dublje.

2 Nikola vučević

26min 19p 7s 4a
Jučer smo pisali o tome kako se Nikola snašao u novoj ulozi i potvrdio je s još jednom dobrom utakmicom. Nije se naigrao kao inače, samo 26 minuta no stigao je zabiti čak 19 poena i podeliti 4 asista. U napadu je odličan, zabija šuteve s poludistance, dobro asistira s vrha reketa. Obrana malo šteka, i dalje ima prespore noge, no nadoknađuje to s dobrim postavljanjem kod skoka i odličnom igrom u napadu.

DSC_1977

 

3 Dario Šarić

30min 18p 5s
Ulaskom Daria igra Sixersa je odmah počela ličiti na nešto. Odmah je od početka bio agresivan, i iako je promašio dosta šuteva ta njegova agresivnost i u napad i u obrani probudila je Phillu. U obrani je korektno odradio posao, a u napadu stavio koji šut te je dobro odigrao traniziciju.

 

4 Bojan Bogdanović

36min 12p 8s 3a
Odlično je otvorio utakmicu, uzeo prva 3 šuta i zabio 4 poena iz tranzicijie. U istom vremenu je uzeo i 3 skoka i očekivali smo odličnu utakmicu. No, Bojan je posle toga nestao. Kasnije je pogodio koji šut i asistirao za Brooka no vidiljiv je bio pad u igri. Dosta toga ide na ruku ostalim bekovima Netsa koji su jedva loptu prevodili preko centra, no od Bojana očekujemo da kada vidi takve stvari da preuzme odgovornost. Nažalost protiv Phille to nije radio i zato su Netsi na kraju i poklekli.

ourbksocial.com

5 Saša Vujačić

9min 8p 1a
Prvi put i Saša dolazi u naš top 5. Dobio je 9 minuta protiv Pelicansa i na brzinu utrpao čak 8 poena. Dobra predstava Slovenca koji je sada za razliku od većine utakmica čak i dobio dobru priliku. Šutira dobro kao i uvek, i Knicski bi ga mogli puno bolje iskoristiti nego što to sada rade.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*