Imamo prvu veliku razmenu !!

grantland.com

Prema neslužbenim izvorima doznajemo da je dogovoren prvi veliki trade ove sezone!! Dosada nije bilo razmena Allstar igrača, a sada imamo zamenu jednog franšiznog!

Prema stranici HoopsTalk Blake Griffin dolazi u pomoć Westbrooko i Oklahomi !! Rivers i Clippersi su izgleda skontali da neće moći produžiti ugovor svim svojim zvezdama (Reddick i Paul osim Blake imaju ugovor do kraja sezone) pa je odlučio dobiti barem nešto za uzvrat. Kako doznajemo Oklahoma nije dirala u svoju jezgru i odlično je prošla ! Dali su Abrinesa, Granta, Sabonisa i 2 picka prve runde.

Neverovatan posao za Oklahomu. Nisu dirali nijednog igrača iz petorke (osim Sabonisa, ali sada Griffina dobijaš) i s ovime postaju ozbiljna pretnja Warriorsima i Cavsima. West i Blake će sigurno odlično surađivati, dobijamo možda i najeksplozivniji duo u ligi !! Uz to Griffin je puno bolji obrambeni igrač od Sabonisa, tako da osim napada sad će pojačati i obranu. Adams i Griffin će zaključati reket, a Robinsom i West sada mogu mirno igrati presing na lopti, znajući da im ova dva čuvaju leđa.

Sjajan posao za Thundere, jedino su malo skratili klupu, no dobili su puno puno više. Verujem da će i Blake produžiti na kraju sezone tako da dobijamo još jednog contendera u idućih nekoliko godina!!

totalsports.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*