Ibaka prema Kanadi!

Magic je na sve strane nudio Ibaku i izgleda da je našao kupce. Toronto Raptorsi su se odlučili pojačati pred playoff i dovesti ovog krilnog centra. Na drugu stranu su poslali Terrencea Rossa i 2 picka prve runde. Toronto je hitno trebao produkciju s četvorke. Pred sezonu su potpisali Sullingera no on je do nedavno bio povređen. Eksperiment sa Siakamom nije bio uspešan, a Patterson je bio odličan no nije igrač koji može pružati odlične igre 40 minuta svake večeri. On je idealan glue guy s klupe i Ujri je odlučio dodati možda i završni deo slagalice u svoju ekipu.

Kako Ibaki ističe ugovor krajem sezone, Ujiri je rekao kako ga sigurno planira potpisati. Odlično će se uklopiti u sustav igre Dwaynea Caseya. Patterson radi odlične stvari kao stretch četvorka, Ibaka bi trebao biti još i bolji u toj ulozi. Zatvoriti će reketa zajedno sa Jonasom i Toronto bi trebao postati ozbiljnija obrambena ekipa.

Što se tiče Rossa, Orladno je ovde izgleda uzeo najbolje što može. Dali su veliki paket za Ibaku prošle sezone, a sada ga predali praktički za siću. Ross je dobar igrač, no nema smisla pored Hezonje i Fourinera uzimati još jednog beka šutera koji po ničemu nije bolji od trenutnog stanja. No, vidićemo što uprava Magica planira u budućnosti. Zasad se nisu pokazali kao vizionari, možda nas demantiraju.

1 Trackback / Pingback

  1. Spas za Hezonju ? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*