Kako je Lance doveo Raptorse do ludila!

Lance Stephenson je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa svojim prvim klubom u NBA Indiana Pacersima. Nakon sjajnih nastupa u Indiani gde je igrao i playoff, Lance je promenio čak 5 klubova u 3 godine i nigde se nije snašao kao u Pacersima. Trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Cavsa koja je na programu u nedelju.

Nije mu trebalo dugo, da njegov karakter dođe do izražaja, a sinoć su na to ‘naseli’ igrači Raptorsa, pa je na terenu nastao haos:

Some drama in Lance's return to Indy ?

Posted by Bleacher Report on Tuesday, April 4, 2017

Svi znamo Lancea i njegov karakter. Još je u srednjoj školi ušao u “rat” s tada isto srednjoškolskom zvezdom O.J. Mayom, u NBA je imao sukobe s Lebronom, a sada je dao izjavu u svom stilu. Na pitanje novinara da prokomentariše svoj povratak u Pacerse, Lance je usporedio sebe s Jordanom. -“Ovo je isto kao i kada se Michael Jordan vratio u ligu.”-

Vidimo da je zadržao svoj smisao za humor. Kasnije se intervju nastavio u ozbiljnije tomu, a na pitanje što mu je najviše falilo iz dobar Pacersa, Lance je odgovorio kratko i jasno – navijači. Rekao je da je veoma sretan što se vratio i što će igrati ponovo pred domaćom publikom. Pacersim je potreba sva moguća pomoć. Igraju dosta loše u zadnje vreme, a George je već izjavio kako im fali borbenog duha u ekipi. Lance će sigurno moći pomoći po tom pitanju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*