A za Duranta – gitara!

screenshot

Preksinoćna pobeda Lakersa nad Warriorsima sigurno je jedno od najvećih iznenađenja, posebno zbog činjenice da je izvojevana bez Lebrona koji je propustio poslednji deo meča zbog povrede. Jedan od ‘dežurnih’ zabavljača u timu iz LA, Lance Stephenson dao je značajan doprinos pobedi sa 11 poena i 3 trojke iz 4 pokušaja.

No Lance ne bi bio Lance da nije napravio pravi mali show kada je utrpao jednu tricu, pa je zasvirao gitaru ‘na uvce’ Durantu i ekipi:

Hronologija ‘zvezde na 5 minuta’

“Ako dođu do 0-5 , razmislit ću o tome,” rekao je Kobe Bryant o svom mogućem povratku u Lakerse, a prenela je FB grupa LA Lakers Balkan.

Ovo je Kobe rekao iz šale, sa osmehom na licu, ali poznavajući ga ništa me ne bi začudilo. Tada su, Lakersi bili na 0-3, no tim je posle toga krenuo igrati, i sada drže fantastično i (ne)očekivano 4. mesto na Zapadu sa 18 pobeda i 12 poraza. Neke su pobede bile teške, kilave i igrači Lakersa igrali su se sa živcima svojih navijača, dok su druge (posebno ova poslednja protiv Hornetsa u gostima) bila je izuzetno ubedljiva. Lebron je u tim luzera već sada uneo pobednički mentalitet, a iz utekmice u utakmicu sve bolje igraju Kuzma, Ingram, Hart, McGee, dok Lonzo Ball pokazuje neverovatne veštine i nastupe u odbrani.

Jedan igrač zadužen je za zabavu:

No, i nešto drugo. Recimo, za potez večeri u pomenutoj pobedi protiv Hornetsa potrudio se Lance Stephenson, neverovatan karakter, borac, zezator i čovek koji u presudnim momentima unosi energiju u tim iz LA:

Lance Stephenson je igrač koji svojom energijom radio ono što Draymond Green radi u ekipi Warriorsa. Unosi energiju, motiviše, pravi show kada treba, a ima jednu vrlo važnu zajedničku crtu sa Lebronom – voli da pobeđuje!

“Šta te pokreće,” pitao je voditelj posle meča.

“Volim da pobeđujem, čoveče,” odgovorio je Lance.

Lance u ovoj sezoni beleži 7.6 poena, 3.9 skokova, 1.9 asistencija, no kada dobije minutažu, ili makar inspiraciju, onda je nezaustavljiv. No, Lance je svestrana osoba, što pokazuje i njegovo pojavljivanje na časovima zumbe. Kako pleše Lance prosudite sami:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kobe se vratio u Staples! - Ostatak Sveta
  2. Prvi "šaptač" i 'zvezda na 5 minuta' - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*