Warriorsi su najbolji tim na planeti !

Trener San Antonio Spursa, slavni Greg Popović već dugi niz godina dominira ligom sa svojim Spursima. Postali su možda i najkonstantnija franšiza unatraga 20-ak godina najviše zahvaljujući odličnom stručnjaku Popoviću. Prošle godine kada su Warriorsi napravili rekordnu sezonu, Greg je bio pun hvale za njih.

-” Protiv njih ne smiješ raditi greške. Najbolji tim na planeti. Ako izgubiš koncentraciju u obrani, uputiš neki loš šut ili jednostavno nema dovoljno brz protok lopte, u velikom si problemu.”- Greg je pričao prošle godine nakon poraza njegovih Spursa od Warriorsa.

Sličnu priču čujemo od Grega i ove godine. Iako su Warriorsi malo izmenili izgled ekipe, Greg nije promenio mišljenje o njima. -“Warriorsi su i dalje najbolji tim na planeti. Okej, ajde da vidim da ih neko pobedi. Portland ima prvi šansu.”-izjavio je jučer Greg.

Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Ove godine to nije ista ekipa kao prošle. No dolaskom Duranta i Zaze slobodno možemo reći da su sada još i jači. Nisu možda imali score kao prošle godine, no i dalje su prva ekipa lige te imaju prednost domaćeg terena kroz čitav playoff. Možda imamo svoje sumnje u Warriorse, no sa stručnjakom kao Greg teško se može raspravljati…

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*