Johnson još jednom koban za Clipperse!

twitter.com

Kakav preokret u seriji. Nakon povrede Goberta mislilo se da će Clippersi bez nekih velikih poteškoća proći dalje. Pobedili su u iduće 2 utakmice, no sada su oni ostali bez ključnog igrača pod košem. Kako znamo Griffina nema do kraja playoffa, a Gobert se vratio i sinoć je počeo u petorci. No on nije bio najveći problem za Clippse. Opet je koban bio Iso Joe koji ih totalno razvalio. Doneo je prvu domaću pobedu u playoffu za Jazz još od 2010. godine.

No čak ni Jazzeri nisu bili kompletni celu utakmicu. Na poluvremenu je Hayward ostao u svlačionici zbog trovanja hranom, tako da nije mogao pomoći svojoj ekipi u drugom delu. Od početka smo gledali napetu utakmicu. Egal je bio čitavo prvo poluvreme, a Jazz odlazi sa 3 poena prednosti na odmor.

U zadnjoj četvrtini ključan je bio spomenuti Johnson. Opet je sjajno šutirao kada je najviše trebalo, nakon što je u prvoj utakmici doneo pobedu košem u zadnjoj sekundi. -” On je tako siguran na lopti. Ne pronalaziš često igrača s takvom kombinacijom tehnike, i sposobnošću da kreira akcije. Uz sve to ima i dovoljno snage da sve to izvede.”- pun je hvale bio trener Synder posle utakmice za Joea. Jazzeri su gubili 8 minuta prije kraja, no onda kreće Joeva serija. Zabio je 11 uzastopnih poena uključujuči i koš za vodstvo 4 minute prije kraja.

Osim njega odlično su odigrali Ingels i Hood koji su također bili uključeni u preokret. Ostvarili su i carrer high 11 asista. Kod Clippersa najbolji je bio naravno Paul koji je zavšrio susret sa 27 poena, 12 asista i 9 skokova. -“Ispustili smo ovu. Ja sam playmaker, moram bolje kontrolirati utakmicu i pobrinuti se da uzimamo dobre šuteve.”- izjavio je Paul posle utakmice.

Klupa Jazza je odigrala odličnu utakmicu. Joe je ušao s klupe i ubacio 28 poena, dok je Hood stao na 18. Povratnik Gobert je ubacio 15 poena uz 13 skokova, a Ingels je imao carrer high 11 asista i ubacio je 8 poena. Kod Clippersa Crawford je ubacio 25, a čim se vratio Gobert Jordan je stao i zabio samo 12 poena uz 10 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*