Poruka koja je najavila propast Cavsa!

Do nedavno sve je bilo savršeno u Clevelandu. Počistili su gotovo sve protivnike na Istoku i došli su još jednom do Velikog Finala. Iako su Warriorsi bili bolji, posle tog Finala uveliko se pričalo kako Cavsi žele novu veliku trojku i bili su favoriti za dovođenje Georgea ili Butlera.

Prema informacijama bili su jako blizu dovođenju Georgea. U tradeu između 3 tima, Nuggetsi su bili jako zainteresirani za Lovea. Za njega bi dali Harrisa i svoj 13. pick, a onda bi Cavsi to samo prosledili u Pacerse za Paula. No kako je bilo puno interesanata za Georgea nisu uspeli odmah rešiti trade jer su Pacersi bili zainteresirani i za ponudu Blazersa koja je uključivala puno više pickova.

Kada je ta ponuda propala, Cavsi su ponovo počeli pregovore, dogovarali su s Nuggetsima kako zadovoljiti sve tri strane. Jedini problem su bili Celticsi koji su ipak mogli napraviti najbolji paket, no kada su se oni odlučili za Haywarda sve je bilo jasno. Počeo je konferencijski poziv između ove tri ekipe i sve je bilo dogovoreno. Pacersi bi dobili Harrisa i pickove, Cavsi Georgea a Nuggetsi Lovea.

Kada se mislilo da je sve već gotovo i već su počeli planovi kako će George produžiti ugovor s Cavsima nakon isteka, GM Pacersa Pritchard je poslao poruku kako dogovor otpada. Nedugo nakon toga je prihvatio ponudu Thundera u kojoj je dobio Oladipa i Sabonisa i počelo je rasulo u Cavsima.

Otpušten je GM Griffin, pojačanja nisu doveli (osim ako Calderona i Osmana ne smatrate pojačanjima) a sada je i Irving odlučio otići. Verujemo kako i Lebron pakuje kofere po drugi puta iduće sezone.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*