Hanga za fudbalera?

Klub iz Katalonije, Barcelona je imala razočaravajuću prošlu sezonu. Nisu bili niti blizu jednog trofeja, a osim toga igra je bila katastrofalna. Previše su se oslanjali na Ricea, a Bartzokas jednostavno nije mogao pohvatati konce ekipe.

Zato su odlučili u iduću sezonu ući spremni i ne biraju sredstva. Kao što znamo Barcelona je sportsko društvo, slično kao kod nas Zvezda i Partizan. Fudbalski, rukometni, košarkaški i ostali klubovi su pod jednim vlasništvom i to im je omogućilo da ponude jednu od najčudniji ponuda u poslednje vreme.

Još prošle godine su bili zaintersirani za odlično krilo Baskonie Adama Hangu, no on je ipak ostao u svom klubu. I ove godine ga žele, a nakon što im je prvotna ponuda odbijena sada je Barcelona odlučila “podebljati” ponudu. Uz 300,000 eura obeštećenja ponudili su Baskoniji i jednog igrača iz fudbalskog kluba!

Naravno ne da igra košarku za njih, već je predsednik Baskonie Josean Querejeta predsednik i fudbalskog kluba Alavesa. Kako su proicirani za dno La Lige, sigurno je da bi im igrač iz katalonskog kluba sigurno koristio. Ovo su pokušali i prošle godine, no nije im prošlo. Možda će ove imati više sreće.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*