Nurk protiv Jordana, Teo na Lillarda

NBA.com

Nakon što su danas već Warriorsi dobili Wolvese, očekuje nas još 4 utakmice u ranijem terminu. Za početak ćemo imati duel dve ponajbolje ekipe Istoka, Cavsa i Wizardsa. Doprvaci su izgubili prve dve pripremne utakmice, no moraju biti zadovoljni s doprinosom novih akvizicija, Wadea i Rosea. Niti od jedno niti od drugog nisu očekivalo ovako dobre partije. Lebron James će propustiti još jednu predsezonsku utakmicu, izjavio je trener Lue. Čarobnjaci su imali lakši trening protiv Kineza u svom prvom meču, da bi onda nadvisili Knickse koji dan poslije. Igraju vrlo dobro u predsezoni, Brooks daje dosta šanse rezervnim igračima, još uvijek pokušava pronaći rotaciju.

Thunderi i njen “magični” trio idu na lakši trening protiv Melbournea. Najveće zvezde ekipe vjerovatno neće provoditi previše vremena za terenu, a Donovan bi ovo mogao iskorisiti da proba još nekoga razigrati prije samog početka sezone.

Nama je svakako najzanimljiviji duel Blazersa i Clippersa. S jedne strane imamo Nurkića, koji je oduševio sve svojom novom linijom, a s druge Teodosića koji je već postao ljubimac igrača i novinara zbog svojih sjajnih dodavanja. Obje ekipe dosada imaju po jednu pobjedu i po jedan poraz, a biti će zanimljivo vidjeti kako će se Teo snaći protiv Lillarda, zasada najboljeg napadača s kojim se susreo.

U poslednjoj utakmici u ovom ranijem terminu mogli bi gledati jako zanimljivu utakmicu. Jokić i Nuggetsi idu na Popa i Spurse. San Antonio je dosada igrao samo s Kingsima, te imaju polovičan učinak zasada. Čim ih je šut malo krenuo, relativno su lagano rešili “Kraljeve”, dok su se u prvoj utakmici dosta mučili. Nuggetsi su zasada na savršenih 3-0 u dosadašnjem dijelu priprema, a trenutno najvažnija vijest za njih je produžavanje ugovora s njihovim startnim bekom šuterom Harrisom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*