Bogdan ne igra, hoće li Bjelica dobiti zaslužene minute?

Zahvaljujući odličnom Vučeviću i Fournieru Magic je uzeo pobjedu u prvoj utakmici sezone protiv Miami Heata. Nikola je odigrao odličan meč, dominirao je pod oba obruča i usput stavio svoju porciju poena. Danas im slijedi duel s Netsima koji su u raspucavanju s Pacersima izgubili prvi meč. Ostali su bez Lina koji je trebao biti ključni igrač, no Russell je pokazao da su ga se Lakersi prelako odrekli i sigurno će stvarati problem Magicu večeras.

Vučja družina ipak nije mogla parirati Spursima u prvoj utakmici. Wiggins je bio najbolji pojedinca, dok se Butler još uvijek privikava na ekipu. Iako je Thibs najavio da će Bjelica dobiti više prilike, to nije bio slučaj u prvoj utakmici. Već je pokazao da je uvjerljivo najbolja stretch četvorka koju Wolvesi imaju na raspolaganju i ne znamo što Thibs čeka. Danas im slijedi duel s Jazzom koji su na krilima sjajnog Goberta dobili Nuggetse u napetoj završinici. Burks se napokon riješio svih ozlijeda i ako ovako nastavi Jazzeri će brzo zaboraviti Haywarda. Rubio izgleda solidno, a jedini upitan za ovaj meč je rezervni play Neto i naravno Exum kojega neće biti čitave sezone.

Bogdan Bogdanović još uvijek nije zaliječio do kraja povredu zgloba te ga neće biti u večerašnjem duelu s Mavsima. Zato bi debitirati trebao Randolph koji je propustio prvi meč svoje ekipe. S druge strane su im neuništivi Dirk i Mavsi. Rookie Dennis Smith Jr je pokazao odlične stvari u prvoj utakmici i bio jedan od boljih pojedinaca i čovjek na kojega će se Mavsi moći osloniti već ove sezone. Ovu utakmicu će biti bez Harris koji je doživio obiteljsku tragediju. Brat mu je poginuo u obiteljskoj nesreći i Mavsi su dali Harrisu nekoliko slobodnih dana.

Lakersi nisu imali start kakav su očekivali. Sugrađani Clippersi su ih relativno lagano dobili u prvoj meču, a njihova najveća nada Lonzo Ball je imao katastrofalan debi. Danas imaju puno lakši zadatak, igraju sa Sunsima koji su u prvoj utakmici doživjeli pravi potop. Najteži poraz u povijesti na otvaranju lige su im nanijeli Blazersi, a između ove dvije ekipe ćemo vjerovatno tražiti fenjeraša Zapadne konferencije.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*