In process we trust

Process je napokon proradio. I to kako. Ben Simmons je odigrao fantastičan meč i ubilježio svoj prvi triple double karijere, te se tako pridružio izabranom društvu Oscara Robertsona koji je jedini igrač koji je kao rookiea ubilježio TD u svoje prve tri utakmice. Osim toga postao je jedini igrač uz Shaqa koji je imao 4 double double učinka zaredom u svoje prve 4 utakmice. I to samo nakon 3 utakmica. Pistonsi nisu imali rješenja za njega čitav meč. Odlično je vodio igru, s njim na playu Sixersi izgledaju odlično. Ubacio je 21 poena, dodao tome 12 skokova i podijelio je 10 asista svojim suigračima.

Drugi najbitniji član “Process” Joel Embiid je na trenutke izgledao nezaustavljivo. Drummond mu nije mogao ništa, kada spusti loptu na parket Joel izgleda kao bek i ako ostane zdrav samo je nebo granica. Ubacio je 30 poena Pistonsima i tome dodao 9 skokova. Odlična partija dvojca Sixersa i napokon su dobre igre potvrdili i pobjedom. Šarić je bio solidan, šut ga opet nije slušao te je ubacio samo 7 poena.

Kod Pistonsa koji će sudeći po prvim utakmicama opet imati lošu sezonu, Drummond je ubilježio double double sa po 14 poena i skokova, no čitav meč mu je Embiid zadavao ogromne probleme. Jackson je ubacio 16 poena, a Bradley 15 no to nije bilo niti blizu dovoljno da sruše sjajne Sixerse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*