Lonzo upisao povijesni triple double

Bio je dosta osporavan, posebno posljednih dana kada su na “vidjelo” izašle njegove šuterske brojke. No sinoć je Lonzo Ball barem na jedno veče začepio usta svi kritičarima. Upisao je svoj prvi triple double karijere i usput postao najmlađi igrač kojemu je to ikada pošlo za rukom. Ubacio je 19 poena, podijelio 13 asista i dodao tome 11 skokova.

Lakersi su nažalost izgubili ovaj duel od Bucksa. U trećoj dionici Bucksi su napravili 9-2 seriju koja se na kraju pokazala i ključnom za pobjedu. Do kraja utakmice se nisu osvrtali, te su održavali dvoznamenkastu prednost većinu poslednje četvrtine. Giannis je naravno predvodio Buckse, ubacio je 33 poena i imao season high 15 skokova.

Lonzo je na kraju utakmice izjavio kako ga nije uopće briga za TD, već ga zanima samo pobjeda. Walton ga je pohvalio, bio je jako zadovoljan kako je Ball ovu utakmicu kreirao za druge i tako omogućio Lakersima da ipak do kraja ostanu na pristojnom zaostatku.

Osim Ball drugi rookie je također bio odličan, Kuzma je ubacio 21 poen uz 11 skokova, a Randle je s klupe dodao 17. U redovima Bucksa Brogdon je s klupe ubacio 16 poena, dok su dvoznamenkasti bili i Middelton sa 13 i Bledsoe sa 11 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*