Na muci se poznaju junaci

Youtube/screenshot

Junačkom predstavamo u kojoj je prednjačio Jimmy Butler, Heat je uspio pobijediti Lakerse 111-108 i izborili su šestu utakmicu! Kako i doliči sudbonosnoj utakmici Finala, bilo je napeto od samog početka, a Jimmy Butler je opet bio maestralan.

Jimmy je odigrao gotovo cijeli meč, presjedio je samo 40-ak sekundi i ubilježio je još jedan triple double učinak. Dao je sve u ovoj utakmici, što se vidjelo i nekih 40-ak sekundi prije kraja utakmice kada je nakon izborenih bacanja jedva hvatao zrak. Izdržao je i isplatilo se.

Tragičari su bili Danny Green i Markieff Morris. Prvo je Green promašio otvorenu trojku za pobjedu, a nakon toga promašaja Morris je uhvatio skok u napadu i u pokušaju lob pasa bacio loptu u aut.

Lebron i AD su dali sve od sebe da dovrše seriju, ali osim Greena i Morrisa zakazao je i ostatak Lakersa. Lebron je bio gotovo nepogrešiv, ubacio je 40 poena uz 15/21 iz igre, dok je AD dodao 28 uz 9/15 iz igre. Ostatak Lakersa je šutirao 14/46. Jimmy je ovom utakmicom ušao u povijest, postao je jedini igrač uz Birda, Wilta i Draymonda Greena koji je imao višestruke tripledouble učinke u Finalima. Ubacio je 35 poena, uhvatio 12 skokova i podijelio 11 asista. Veliku pomoć je dobio u haubici Duncanu Robinsonu koji je ubacio 26 poena uz 7 pogođenih trojki.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*