“Vidimo se u junu”

Sinoć su snage ukrstile dve najbolje ekipe lige, Warriorsi i Celticsi. Domaćini su na kraju uspeli preokrenuti meč i stići do pobede i potvrde njihovog sjajnog niza. Trenutno su na 14 uzastopnih pobeda i čine se teško zaustavljivim. Stevens je napravio dobro podmazan stroj, gde svako ima svoju ulogu u napadu, dok je obrana standardno na najvišem nivou.

S ovim se slaže i jedan od najboljih igrača trenutnih prvaka NBA lige Warriorsa, Steph Curry. Osim nas i on je bio impresioniran igrom Kelta sinoć koji su odradili odličan posao. -“Kako sada stvari stoje, mislim da se vraćam ovde u junu. Čuo sam da je vreme ovde sjajno, tako da ćemo videti.”- aludirajući na to da veruje da će Warrorsi i Kelti igrati Veliko finale NBA lige.

Kako stvari zasada stoje ovo Finale je najvjerovatniji ishod događaja. Na Istoku su glavni konkurenti Cavsi u ogromnoj rupi iz koje se moraju jako brzo izvući, dok na Zapadu najveći konkurent su Rocketsi koji će sigurno imati šta reći na ovo. Pogotovo Harden koji je sinoć imao još jednu MVP predstavu protiv Sunsa.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*