Conley out na neodređeno

Screenshot/Twitter

Ekipa Dave Fizdalea je solidno krenula u ovu sezonu. Na svoj klasični grint n grind stil igre su nadodali dosta trčanja i tranzicije, te zasada jako dobro izgledaju. Dobili su nekakvu produkciju i od Parsonsa koji je napokon koliko toliko zdrav, Brook se pokazao u solidnom svjetlu, a Tyreke Evans proživljava novu mladost.

Uz sve ove igrače, glavnu ulogu i dalje vode dvojica, Marc Gasol i Mike Conley. Udarni dvojac Grizzliesa je već nekoliko sezona najbolji u svom timu i bez obzira na role playere bez njih se Memphis muči. Slično kao i prošle sezone i ove su ostali bez starnog playmakera Mikea Conelya. Prošle godine je imao problema s leđima, a sada je u pitanju ahilova tetiva.

Conely već neko vrijeme ima problema s tetivom i petom, te je sada odlučeno kako će pauzirati najmanje 2 tjedan i pohađati terapije. Nakon toga će ponovo ići na pregled gdje će se odlučiti o daljnim koracima. Trenutno se ne zna točan datum njegovo povratka na parkete, a Fizdale i Međedi se samo mogu nadati da će taj period biti kratak.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nezadovoljstvo u Memphisu - Ostatak Sveta
  2. Southwest 2018 - 2019: Nuklearna sila, i poklekli velikani - Ostatak Sveta
  3. Hronike iz Memphisa: Evolucija! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*