Svemirski basket Jordana i ‘lude družine’

(Tada) bivša NBA superzvezda Michael Jordan se sa aktivnog igranja košarke prebacio na bajzbol. To se poklapa sa ambicijama vlasnika vanzemaljskog lunaparka ‘Moron mountain’ da nabavi nove atrakcije kako bi obogatio svoje zabavne sadržaje. On zarobljava ‘šašavu družinu’ koja živi ispod površine zemlje, no oni mu postavljaju zadatak – družina izaziva vanzemaljce na basket dvoboj. Vanzemaljci kradu veštine tadašnjih NBA zvezda, Barkley, Ewinga, Bougsa, Johnsona, Bradleya i pretvaraju se u džinovska stvorenja koja teraju strah u kosti.

‘Šašavi’ se odlučuju na očajnički potez – regrutuju nemotivisanog Michael Jordana i njegovog šeprtljavog asistena Podolacka. Jordan, Duško Dugouško, Patak Dača i ekipa protiv Ewinga, Barkley i ekipa u telima vanzemaljaca. Legendarni meč odigran je pre tačno 21 godinu:

Space Jam

21 years ago today…

Posted by AIR Michael Jordan 23 on Thursday, November 16, 2017

Zanimljivo je i da je na 21-godišnjicu ovog filma najavljen nastavak, i to sa drugom superzvezdom današnje NBA, Lebronom Jamesom. Režiser serijala “Paklene ulice” Justin Lin rekao je kako je postigao dogovor sa “Warnerom” i Jamesom o snimanju nastavka filma.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. - Ostatak Sveta
  2. NBA div čiju su visinu ukrali vanzemaljci da bi pobedili Jordana - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*