Porter Jr. ukrotio Vukove

Momci iz glavnog grada otišli su u goste Minnesoti. I dalje igraju bez najbolje igrača, Johna Walla, a sinoć se činilo kako im fali i drugi najbolji Beal. On je odigrao vjerovatno i najlošiju utakmicu sezonu, postigao je samo 8 poena, a to mu je tek drugi puta ove sezone da je ostao na jednoznamenkastom broju poena.

Prvi dio je pripao Wolvesima, vodili su i do 12 poena u prvom dijelu. No ubrzo se Wizardsi bude i rade seriju 16-2 s kojom su se primaknuli, da bi do poluvremena opet Wolvesi dominirali i pobjegli na 8 poena prednosti. Nakon odmora Porter se budi, postiže 13 poena u trećoj i drži Wizardse u egalu. Na kraju je on bio i junak, pogodio je ključan šut 25 sekundi do kraja s kojim je postavio i konačan rezultat.

Porter je na kraju ubacio 22 poena uz 8 skokova, a klupa je također pružila vrlo dobre partije. Oubre je ubacio 16 poena, a Scott i Meeks su svaki dodali po 12. U redovima Vukova koji su i dalje bez našeg Bjelice kojega muči stopalo, najbolji je bio Towns. Završio je sa 20 poena i čak 17 skokova, a nije im pomogla niti činenjica da je čitava petroka bila dvoznamenkasta. Osim Townsa Butler je ubacio 17, a Gibson je dodao 16 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*