Thomas: Ko je ovaj momak? Bogi: Ja sam onaj koji ne promašuje!

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Kingsi. Oni su jednom ‘Kralju’ pokazali da je više kraljeva na jednom mestu ipak previše za njega i njegov tim.

Na kraju, laganih 109 – 95 za tim Vlade Divca, za koji je Bogdan Bogdanović odigrao jednu od najboljih utakmica u NBA karijeri. Ponovo je počeo sa klupe, a meč je završio sa sa 16 poena, šutirajući 3/3 za dva, 3/6 za tri, uz osam asistencija, četiri “krađe”, takođe najviše u ekipi, ali i jednu blokadu.

Pogađao je i asistirao, bilo ga je na svim krajevima terena, a pogodio je i uz zvuk sirene:

Zanimljiv momemant priredili su Isaiah Thomas, omaleni play Cavsa koji je ovoga leta stigao iz Bostona, i naš Bogdan. Thomas se zarazno smejao, pokazujući prstom na Bogdana kao da se pita – “Ko je ovaj mali…” No, Bogdan je odgovorio paljbom na terenu, i poslednji se smejao:

No Bogdan i svi drugi bili su u senci 40-godišnjeg Cartera. Vice je odigroa fantastičan meč i sa 24 poena je prvi put posle 2007. godine imao više poena od Lebrona u direktnom duelu. Carter je šutirao 10-12 iz igre, 4-5 za tri, a dodao je i tri asistencije, uhvatio pet lopti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*