Lebronov zakleti neprijatelj

Nakon klimavog početka sezona Cleveland Cavsi su zaigrali kako znaju i vratili se među najbolje ekipe Istoka. No u posljednje vrijeme ponovno počinju igrati košarku s početka sezona. Bezidejno u napadu, katastrofalno u obrani. Tako je bilo i ovaj puta protiv Pacersa protiv kojih su ispustili ogromno vodstvo. Početak je, doduše, bio obećavajuć za Cavse. Napravili su ogromnu seriju na samom početku, dopustili Pacersima samo 12 poena u prvoj četvrtini.

Već u drugoj momci iz Indiane se polako bude, stižu rezultat, a u trećoj četvrtini i preuzimaju vodstvo. Odličnom igrom u posljednjoj dionici uspjeli su dovršiti velik preokret i izbrisati čak 22 poena minusa iz prvog dijela. Ključni čovjek je bio Lance “Šaptač” Stephenson koji je odigrao odličnu utakmicu i uspio iznervirati inače mirnog i staloženog Lebrona. Ubacio je 16 poena uz 11 skokova i ključnim akcijama na kraju utakmice.

Lebron je bio izvan ritma na kraju, nasjeo je na provokacije Stephensona i “popio” tehničku, a kasnije i promašio trojku za pobjedu. Ovo je treći u nizu poraz Cavsa, te stvari opet izgledaju jako loše po njih. Obrane nema nigdje, Bekovi su im u očajnoj formi, JR Smith je opet odigrao katastrofalnu utakmicu, nakon što je u prošle dvije šutirao 0/14, dok ovaj puta na terenu nije bilo Thomasa koji je odmarao.

Kod pobjednika osim odličnog Stephensona, Collinson je ubacio 22 poena, a Oladipo je dodao 19. Sabonis je odigrao odličnu utakmicu sa 12 poena i 15 skokova i potvrdio sjajne igre u ovoj godini. Babo je bio solidan te je dodao 6 poena u pobjedi. Lebron je s druge strane završio na 27 poena i 11 skokova, no imao je 5 izgubljenih lopti, a osim njega jedini vrijedan spomena je bio Love sa 21 ubačajem i 10 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*