Profesor nepogrešiv, Joker preokrenuo Grizzliese

Dvojica naših igrača su odigrala sjajne mečeve sinoć. Nemanja Bjelica je napokon dobio zasluženu minutažu, te ju sjajno iskoristio, dok je Jokić standardno bio ključan igrač u svojim Nuggetsima. Thibs je standardno slabo mijenjao, no Beli je ipak dobio 11 minuta što je iskoristio za 10 poena, no bio je nepogrešiv iz igre. Ukupno je imao 4/4 šut, te 2/2 za tri poena, a komentatori su ga preimanovali na “Trijelica”. S njim na parketu Wolvesi su imali +9, te je odigrao najbolje od svih rezervi Wolvese, no dobio je najmanje minuta…

Čitava petorka Wolvesa je bila dvoznamenkasta, a najbolji je bio Towns koji je umalo ubilježio triple double. Ubacio je 23 poena, dodao 15 skokova te imao 9 asista. Gibson je dodao 17 poena, a Wiggins je ubacio 16. Kod Knicksa najefikasniji je bio Jack sa 18, dok je Zingis ubacio 17 uz 10 skokova.

Nuggetsi su uspjeli preokrenuti Grizzliese, najviše zahvaljujući Jokiću i Bartonu. Ključ je bila odlična treća dionica u kojoj su dopustili samo 13 poena Grizzliesima, dok je Jokić suvereno ubacivao na drugoj strani. Pogađao je šuteve s poludistance, te je podijelio nekoliko sjajnih asista i na kraju u posljednjoj četvrtini prelomio meč. Nakon njegove pogođene trojke 3 minute prije kraja utakmice stvar je bila riješena i Memphis više nije imao šanse da se vrati u utakmicu.

Jokić je završio sa 14 poena, 7 skokova i 3 asista, a najbolji strijelac je bio Barton sa 17 poena, dok prvi puta ove sezone nije bio Gary Harrisa koji je zbog osobnih razloga propustio ovaj meč. U redovima Memphisa Gasol je bio uvjerljivo najbolji sa 22 poena i 11 skokova , dok su jedini dvoznamenkasti osim njega bili Evans i Ennis II sa po 12 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*