George ostaje u Thunderima?

Nakon početnog šoka i uigravanja ekip Oklahome Thundera je napokon počela igrati dobru košarku. Trenutno zauzimaju 5. mjesto Zapada, a trenutno su u usponu forme te imaju 6 pobjeda zaredom. Kada su kompletni, tj kada igra čitava prva petorka onda imaju čak 14 pobjeda zaredom. Ove sezone su padali Raptorsi, Rocketsi, Spursi, Warriorsi – sve ekipe iz samo vrha lige. Thunderi polako ali sigurno postaju ozbiljna prijetnja Warriorsima.

To je izgleda shvatio i Paul George. Kako je već poznato njegov ugovor ističe koncem ove sezone, a već se naveliko pričalo kako ga Thunderi samo “rentaju” na godinu dana prije nego George potpiše za Lakerse. Kako je počela ova sezone činilo se kako će biti u pravu. No forma u posljednje vrijeme je natjerala Georgea da dobro razmisli o odlasku. Da je dobra atmosfera u svlačionici pokazao je i Westbrook koji je rekao kako je nečuveno da George nije na Allstar utakmici. To je dobro sjelo Paulu, koji izgleda da sada uopće nema dvojbe oko nastavka karijere.

-“Russ je razlog zbog kojega je moja odluka sve lakša i lakša za donijeti. To je zbog njegovo karaktera. Sjajan je momak, uvijek drži leđa svojim suigračima. Sjajno je kada imate takvog suigrača koji Vam čuva leđa.”-rekao je George i izgleda otklonio svaku sumnju oko produženja ugovora.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Thunderi se rješavaju Mela? - Ostatak Sveta
  2. "Reci im da sam loš saigrač" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*