Zbog kolateralne štete, u Oklahomi menjaju table…

NBA on TNT

Zabavno je bilo sinoć gledati duel Oklahome i Phile. OKC je dobila 122 – 112, a oba tima su demonstrirala vrlo atraktivnu igru, uz mnoštvo dobrih akcija. U fokusu je bio duel MVP-a Russella Westbrooka, i Joela Ebiida, centra 76ers, koji je provocira kako na društvenim mrežama, ali i na terenu. Njegovo zakucavanje preko Russa jedan je od najatraktivniji poteza.

Posebno Embiidov pogled:

Ali Westbrook ne zaboravlja. Najslađa osveta je svakako pobeda OKC-a, u koju je MVP ugradio 37 poena, 14 asistencija i 9 skokova. Značajan pogled West je uputio klupi 76era i Embiidu na samom kraju utakmice. Bitka je dobijena, ali ne i rat, kao da poručuje.

 

I Embiid je sa 27 poena i 10 skokova pokazao da je u sjajnoj formi, kao i novo izabrani All Star Paul George koji je za OKC dodao 31 poen.

No, Westbrook igra u sjajnoj – u MVP formi – što pokazuje i ova partija ali i njegovi nastupi u poslednjih mesec i po dana. Od 17 decembra, u 21 meču, MVP beleži 29.8 poena, 10.2 asistencije, 9.4 skoka, uz 52 % šuta za dva, 32 % za tri poena, i 72 % sa linije slobodnih bacanja. Thunderi su na 16 – 5 i trenutno su peta ekipa na Zapadu.

I malo šale, kako su na NBA on TNT javili, u Oklahomi su nakon sinoćnih dueal primorani da menjaju staklene table koji su kolateralna šteta sinoćnjeg obračuna:

Sources: Oklahoma City Thunder forced to replace backboards due to damage sustained in last night’s contest against the Philadelphia 76ers…

Posted by NBA on TNT on Monday, January 29, 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*