Napokon šansa za Žižića?

Cavsi su se našli u dosta problema nakon povrede Kevina Lovea. Allstar Cavsa će izbivati s terena preko 2 mjeseca zbog loma ruke i to dobrano kvari planove Lebrona i društva. I ovako se nalaze u dosta lošoj situaciji, tj trenutno su u očajnoj formi, a konkurencija je nemilorsdna. Lue će morati proširiti rotaciju, a pomoć su odlučili tražiti u svom dvorištu.

Nakon povrede Lovea Cavsi su i službeno pozvali našeg Antu Žižića iz G-Lige. Žižić nije dobio gotovo nikakavu šansu od dolaska iz Celticsa na ljeto u tradeu za Irvinga, tj Thomasa. Presjedio je na klupi većinu vremena, a sada će napokon dobiti koju minutu. Iako nisu niti blizu isti tip igrača, Lueu je sada potrebna sva pomoć koju može dobiti. Frye prelazi u ulogu Lovea, a sada bi Ante trebao biti back up centar.

https://twitter.com/cavs/status/958790854038183937

Kako je obrana najveći problema Cavsa, Žižić bi ovdje svojom dužinom i atleticizmom mogao biti od pomoći. Jako se dobro kreće za centra, a svakako je višlji od Thompsona, tako da bi se bolje snalazio u zaštiti obruča. Samo da Lue da priliku Anti i vjerujemo da će opravdati povjerenje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*