Nove brige za Cavse

Izuzetno turbulentna sezona je iza Lebron i Cleveland Cavsa. Počeli su očajno, pa su onda probudili. Nakon toga opet ide red očajnog, a onda je stigao i trade deadline. Izmjenili su polovicu ekipe, a nakon 3 uvodne pobjede se činilo kako su opet na pravom putu. No kao da su stali nakon toga i ponovno su krenuli problemi za Cavse.

Igra nije bila zadovoljavajuća, Lebron je jedini nešto pokušavao, no nije imao pomoć suigrača. Problem je i u tome što još uvijek nema Kevina Lovea, nominalno drugog igrača ove ekipe koji bi sigurno pomogao u ovakvoj situaciji. Prvi problemi na vidjelo su izašli s JR Smithom, koji je suspendiran na jednu utakmicu, nakon “nezgode” sa juhom. Tu se mogli vidjeti kako stvari u Clevelandu baš i nisu najbolje.

Supa je bila vrela…

Na to sve se nadovezala i još jedna povreda. Tristan Thompson je nezgodno stao na utakmici protiv Nuggetsa. Isprva se nije činilo kao ozbiljna povreda, te je Tristan nastavio i završio utakmicu, no pregledi nakon nje su ipak pokazali goru sliku. Tristan će prema prvim najavama sigurno propustiti nekoliko utakmica, sve dok ne u potpunosti sanira povredu skočnog zgloba. Ovo znači da Cavsi ostaju praktički samo na Nancu od centara, naravno osim ako Lue ne iznenadi sve i napokon da šansu našem Žižiću.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*