“Više mi je falio Tony od Raya”

Boston Celticsi su prije utakmice s Cavsima odlučili poslati Paula Piercea u povijest. Podignuli su njegov dres pod svodove dvorane i tako povukli broj 34 iz upotrebe. Popularni “The Truth” je dao svoje najbolje igračke dane Bostonu, a postao je njihova legenda usprkos tome što je u mlađim danima bio vatreni navijač najvećih rivala Lakersa.

Zajedno je s Garnettom i Rayom Allenom činio prvu “Veliku trojku” NBA lige, te su zajedno došli do naslova prvaka 2008. godine protiv Lakersa. Na svečanosti su se pojavili Kevin Garnett, Doc Rivers i Rajon Rondo, bivši Pierceovi suigrači i njegov bivši trener. No jedan čovjek je falio, to je bio Ray Allen. On je umjesto toga bio na golf turniru, a vjerujemo da ne bi bio poželjan gost. Naime njemu su zamjerili prelaz u redove rivala Miami Heata, te su ga čak izostavili iz nedavnog okupljanja šampionske ekipe iz 2008. godine iako je Ray Ray bio jedan od glavnih kotačića.

Nepozvani gost!

Poslije svečanosti Piercea su u studiu upitali dali mu je žao što Ray Ray nije došao na svečanost. -“Mislim da mi je više falio jedan drugi Allen, Tony Allen. S njim sam svakodnevno u kontaktu, pa mi je žao što nije mogao doći”- kroz šalu je rekao Pierce. Nadodao je kako su sve nesuglasice s Rayom riješene, no da jednostavno nije mogao doći na svečanost, te da mu ništa ne zamjera.

 

1 Trackback / Pingback

  1. "Uvijek ću biti Kelt" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*