Anunoby junak i spasilac Raptorsa

Screenshot / youtube

“Očekivao sam da ulazi. Ne pokušavam promašiti kad šutiram… Nije me iznenadilo.” hladnokrvno je odgovorio junak Raptorsa OG Anunoby u trećoj utakmici protiv Celticsa. Njegovim košem sa zvukom sirene Raptorsi su pobijedili 104-103 i tako smanjili na 1-2 u seriji i tako izbjegli vrlo vjerovatno sigurnu eliminaciju.

Ovo je bila ključna utakmica u seriji. Kelti su imali priliku otići na 3-0, stvoriti prednost koju dosada nitko u povijesti Lige nije uspio stići. To bi vjerovatno bio kraj za aktualne šampione Lige. Utakmica je očekivano bila u egalu cijelo vrijeme. Bolje su otvorili Kelti, koji su do odmora uspjeli doći do 10 poena prednosti. Gotovo sve se otopilo nakon trećeg perioda, tako da smo ponovno imali totalnu egal utakmicu. Nakon zakucavanja Theisa u posljednjim sekundama izgledalo je kako će Boston otići na 3-0. Ostalo je malo vremena, dovoljno za Anunobya i spas Raptorsa.

Herojsku utakmicu je odigrao Lowry, ubacio je 31 poen uz 8 asista a igrao je čak 46 minuta. Presjedio je samo minutu u pol u prvoj četvrtini i to je to. VanVleet je dodao 25, a opet je razočarao Siakam koji je ubacio 16 poena uz 6/15 iz igre. U redovima Raptorsa Kemba je radio nered cijelu utakmicu. Ubacio je 29 poena uz 4 trojke. Brown je dodao 19, a slabije je odigrao Tatum koji je ubacio 15 poena uz 5/18 šut iz igre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*