Šta se događa sa Denverom i Jokerom?

Bart Young/NBAE via Getty Images

Renesansa. U neizvesnoj završnici Nuggetsi su ponovo bili bolji od Spursa, 122 – 119, i tako stigli do četvrte uzastopne pobede dok u poslednjih osam mečeva imaju score o 7 – 1. Timski deluju sjajno, sigurno, a kada im se priključi i Paul Millsap imaće tim za ozbiljnu bornu u play offu. Pitanje sa koje pozicije. Kako stvari stoje trenutno mogu napasti i gornji dom Zapada, trenutno su 6 sa 33 pobede i 26 poraza, a 4. Minnesota im beži za tri pobede.

Šta reći za Nikolu Jokića, ovo mu je treći uzastopni triple double! Sa 28 poena, 11 skokova i 11 asistencija ponovo je vodio svoj tim do pobede.

Joker je na terenu proveo 34 minuta, šutirao trojke 3-5, ukupno šut iz igre 10-16. Čini se da se Nuggetsima isplatilo ‘žrtvovanje’ Emmanuela Mudiaya, jer sačuvali su mladu jezgru na bekovskim pozicijama – Harrisa koji je sinoć blista sa 23 poena, i Murraya koji konstatno igra dobro, ali su otvorili prostora da potišu na leto i dva važna igrača u ovom timu – Wilsona Chandlera (sinoć 18 poena i 16 skokova) i Willa Bartona, oba polivalentna i vrlo pokretjiva i borbena igrača.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*