Leonard napušta Spurse?

Mandatory Credit: Troy Taormina-USA TODAY Sports

Playoff nije dobio počeo za Popa i njegove trupe. Pokazali su napadačku nemoć protiv Ratnik, a Durant i Klay su ih izrešetali i uzeli relativno laganu pobjedu. Osjetio se nedostatak najboljeg igrača Leonard. Bez njega će Spursi jako teško preokrenuti ovu seriju u svoju korist.

Kako sada stvari stoje Leonard je možda čak i odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Spursa. Podsjetimo se nabrzinu. Odigrao 9 utakmica zbog povrede kvadricepsa, nakon toga ponovo krenuo na rehabilitaciju. Liječnički tim Spursa je izjavio kako je Leonard spreman za igru, no on se misteriozno skriva i ne želi igrati. Trenutno čak nije sa ekipom u Oaklandu.

Jako je čudno što se ovo dešava baš u Spursima. Oni su franšiza koja nikada nije bila ni u kakvom središtu skandala i drama, pa je ova situacija totalno nepoznata za njih. Naravno počele su priče oko njegovog tradea, jer se pojavila informacija kako Leonard više nije zadovoljan u San Antoniu. Trenutno ima još 2 godine ugovora, s tim da je druga godina player opcija.

Prve dvije ekipe koje su zaintersirane su Cavsi i Clippersi, a iz prikrajka vrebaju i Kelti. Cavsi bi mogli ponuditi polovicu ekipe. George Hill, Kyle Korver, Cedi Osman i naš Ante Žižić bi išli kod Popa zajedno sa “slavnim” pickom Netsa.

Clippersi su također zainteresirani, jer nakon što su tradeali Griffina i Paula vrijeme je da “nabave” novo lice franšize. Naravno kod All-star igrača tu je i Danny Ainge koji također ispituje teren i sigurno će pokušati dovesti i Leonarda.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  2. Oglasio se Leonard, evo šta je poručio Spursima! - Ostatak Sveta
  3. From zero to - HERO! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*