Pop: Najgore je što ću sebi na kraju morati da platim ručak

Spursi su poraženi i u drugom susretu protiv fantastičnih Warriorsa, koji igraju pravu play off košarku. Iako je San Antonio imao i + 6 na poluvremenu a fantastično je odigrao Lamarcus Aldridge (34 poena, 12 skokova), to nije bilo dovoljno.

Sa druge strane dovoljno je bilo da se probude fantastični Durant (32 poena), 6 skokova i 6 asistencija i Klay Thompson (31 poen, 5 asistencija) i da se lagano stigne do 2-0 u seriji.

 

Nakon poraza, trener Spursa je odgovorao na upite novinara, a nakon jednog pitanja da deluje iscrpljeno i umorno, i da li razišlja o odlasku u penziju, Pop je ponovo originalno odgovorio:

Da li si ozbiljan? Ovo je najlakši posao na svetu, u poređenju sa mnogim drugim. Odleteću odavde u privatnom avionu, dobro – nije privatni, ali jeste čarter let. Ništa neću platiti, besplatno je. Znate koliki avion, baš veliki… Još su imali i hranu unutra, koja je takođe bila besplatna. Kada sam sleteo, smestili su me u hotel ‘Četiri godišnja doba’, ni za to nisam dao ni centa. Potom sam otišao na utakmicu i dobio mesto u prvom redu, i to za utakmicu NBA plej-ofa. Pazite, čak ni karte nisam platio. Posle utakmice, ne znam ni sam, obišao sam tri, četiri restorana… Večerao sam, otišao opet u hotel koji mi opet ništa nije uzeo, da bi me, posle svega, ujutru čekao doručak, zamislite – besplatan! Najgore u celoj priči je da ću sad ipak morati sebi da platim ručak. Kako da ne volim svoj posao“.

Pop se zahvalio svojim igračima, a posebno je istakao svog najboljeg igrača:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  2. Leonardova strana priče - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*