Fanovi Indiane pronašli ‘krivca’ za tesne poraze

FB

Još jedna neizvesna utakmica, i čudesna završnica u kojoj je James pokazao da je ‘Kralj’. Lomilo se u završnici, bilo je neizvesno, napravio je grešku, ali je u sledećem napadu blokirao Oladipa, i na 3 sekunde do kraja preuzeo odgovornost i dao tricu za konačnih 98 – 95, i vođstvo Cavsa od 3-2 u seriji. Da, gospodo, to je Lebron James:

Verovao sam sebi i onome na čemu sam uvek radio. Kada ste klinac, uvek imate te 3,2,1 situacije. Ponovo sam se osetio kao dečak,” rekao je Lebron posle utakmice.

Lebron je meč završio sa 44 poena, deset skokova i osam asistencija, pogodivši svih 15 slobodnih bacanja. Ponovo je najveću podršku imao u Korveru koji je dao 19 poena, 5 trojki iz 9 pokušaja, dok je Love imao 11 poena i 9 skokova.

Kod Pacersa je Domantas Sabonis dao 22 poena, 16 je postigao Young, dok su po 12 ubacili Stephenson i Oladipo.

Ko je zapravo ‘krivac’?

No, Oladipo je tokom poslednjeg susreta pogodio samo dva od 15 šuteva iz igre. A njegov učinak u poslednja tri meča sa Cavsima je i više nego loš:

Podsetimo Oladipo je u regularnoj sezoni odigrao 75 mečeva za Indianu, beležeći 23.1 poen po meču uz 47.7 % šuta iz igre i 37.1 % sa distance. Zbog sjajnih performansa, Oladipo je jedan od najizglednijih kandidata za igrača koji je najviše napredovao:

“Crna pantera” probudila Indianapolis

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA play off 2018: Rezultati, izveštaji, analize - Ostatak Sveta
  2. Nije bila blokada! - Ostatak Sveta
  3. Indiana Pacers 2017-2018: Zemlja košarke ponovo živi! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*