“Nisam bio Kobeov fan, sve dosada”

Screenshot/Twitter

Najugodnije igračko iznenađenje u ovogodišnjem playoffu je zasigurno Donovan Mitchell. Prvo je sve iznenadio fantastičnim igrama u regularnoj sezoni. Porušio je mnoge rekorde, postao ključan čovjek Jazz i donedavno neprikosnovenom Simmonsu dobrano otežao trku za ROY-a.

U playoffu je nastavio s dominacijom. Prvi krug mu je na megdan donio Thundere. Nisu se najbolje proveli protiv timske igre Jazza i sjajnog Mitchella koji je vukao ekipu. I u ovoj seriji je oborio nekoliko rekorda, te se prometnuo u prvu napadačku opciju Jazza.

“Vidimo se iduće godine”

Odlične igre beka Jazza nije mogao ne primjetiti ni veliki Kobe Bryant. Naime, on je pokrenuo svoju emisiju “Detail” u kojoj (kao što i ime emisije govori) do detalja analizira igru nekog igrača. Baš kao što je Kobe radio i analizirao u igračkim danima. U trećoj emisiji po redu, na tapetu je došao i Mitchell i njegova utakmica prvog kruga protiv Rocketsa.

Nakon Kobeove analize Donovan je priznao kako nije bio fan Kobea dok je odrastao, no sada je promijenio mišljenje. -“Što je najbolje od svega, dok sam odrastao nisam bio fan Kobea. Jednostavno nisam shvaćao koliko je vremena i truda uložio u treninge. No, sada kada sam u Ligi postao mi je jedan od najdražih igrača za pratiti.”- rekao je Mitchell koji je dosada već dva puta pogledao analizu.

-“To je mentalitet do kojega ja želim doći. Da mogu preuzeti utakmicu kada god bude trebalo.”- dodao je Mitchell o tome zašto sada obožava gledati Kobea. Inače Jazz je na krilima Mitchella i Inglesa izjednačio seriju protiv Rocketsa. Činilo se kako će Rakete imati relativno lagan posao, no Jazz se još jednom pobrinuo da imamo interesantnu seriju.

Inglesmanov show za brejk u Houstonu!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Mitchell je ROY" - Ostatak Sveta
  2. Najveća greška Nuggetsa? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*