Knicksi u lovu na Kralja

The Ringer

Čini se da stvari postaju ozbiljne u Velikoj Jabuci. Nakon što su jučer uzeli odličnog mladog trenera Fizdalea i potpisali ga na 4 godine, sada kreću u jačanje rostera. Porzingis bi mogao biti out i čitavu sezonu, no imaju solidan pick na draftu, nelošu jezgru kojoj treba vođa. A tko je bolji vođa od Lebrona Jamesa.

Knicksi imaju novog stratega

Lebron je već surađivao s Fizdaleom dok je igrao u Miamiu, a uz sve to branio ga je kada je Dave dobio otkaz u Memphisu. Sigurno da bi bolje vodio Kralja od Luea… Dosada Knicksi nisu imali u planu ponuditi ugovor Lebronu, njegove destinacije su trebale biti Houston, Philla ili Los Angeles (ili naravno ostanak u Cavsima). No zov Gardena je sigurno jak, Lebron bi se sigurno htio dokazati tamo gdje je najteže – u New Yorku.

Ukoliko bi doveli Lebrona trebali bi očistit cap. Kanter i O’Quinn bi trebali optirati iz svog ugovora, a vrlo vjerovatno bi i Lee trebao otići. No, otom potom. Lebron zasada nije rekao niti jednu riječ oko svog nastavka karijere. Trenutno je fokusiran na “lov na dinosauruse” i još jednu titulu Kralja Istoka. Poslije playoffa će puno stvari biti jasnije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*