Dr J: “On je trebao biti prvi pick”

Fantastične predstave Boston Celticsa nikoga nisu ostavile ravnodušnima. Trenutno su na čistih 2-0 u seriji protiv neugodnih Sixersa, a posebno dobra je bila druga utakmica. Okrenuli su ogroman zaostatak u svoju korist, te dobili utakmicu. Sve su to napravili bez nominalno dva najbolja igrača, Irvinga i Haywarda. Stevens je pravi genije, no dobio je odličnu podršku u svojim mladim igračima.

Rozierov playoff je već opjevan, Brown je bio odličan nakon povrede, no ponajbolji igrač Kelta u nekoliko posljenjih utakmica je Jayson Tatum. Ainge je mudro prepustio prvi pick Sixersima i zadovoljio se “samo” sa 3. pickom. Uzeo je Tatuma, a na kraju će se pokazati da je to opet bio genijalan potez. S tim se slaže i veliki Dr.J.

-“Tatum je fantastičan. On je trebao biti prvi pick. Kada dobiješ igrača koji podigne svoju razinu igre u playoffu, onda znaš da imaš nešto posebno. Pogotovo zato što je nakon collega jako teško to postići. Postoji samo nekoliko igrača koji to mogu izvesti.”- pun je hvale Erving.

Dr.J ima potpuno pravo. Tatum je ušao u povijest Kelta zajedno sa jednim od najvećih, Larry Birdom. Njih dvojica su jedini Kelti koji su u svojoj rookie sezoni postigli 20+ poena na 4. playoff utakmice zaredom. Uz sve to bio je najbolji igrač u prvom utakmici protiv Sixersa, a sada je bio glavni šraf u velikom preokretu.

1 Trackback / Pingback

  1. Zvijezda je rođena! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*