Prvaci napokon dobijaju playa!!

zimbio.com

Lebron je već odavno zavapio kako mu treba playmaker u Clevelandu. Irving je odličan, no problem je klupa. Povrede Smitha, a Shump je malo malo izvan stroja su poremetili rotaciju u Cavsima. Na to je Lebron zatražio od uprave da mu dovedu pojačanje. U prelaznom roku su bili tihi, no sada je jasno šta su čekali.

Nakon što se Deron Williams i Bogut nisu pojavili na treningu dan prije deadlinea, trener Mavsa Carslie je izjavio: “Sutra je zadnji dan prelaznog roka, sami zaključite zašto ih nema.”

Bogut je tradeovan u Sixerse, no buyout je verovatan te će se pridružiti nekom od contendera(samo Warriosima ne smije, zbog pravila u kojem liga ne dopušta ponovni potpis igrača kojeg si tradeovo barem godinu dana). Uz njega svoj ugovor je već otkupio i Deron Williams!

Gotovo je siguran njegov potpis za Cavse, igrao je već s Lebronom na Olimpijadi 2008. godine. Iako je dosta pao u zadnje vreme (sećamo ga se iz Jazza kada je bio Top3 play lige) u svakom slučaju će biti veliko pojačanje za Cavse. I dalje ima kvalitet da bude startni play u ligi, a sada će odmarati Irvinga i sposoban je sam voditi napad. Što znači i više odmora za Lebrona!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Top Free agenti! - Ostatak Sveta
  2. Još jedno pojačanje za Kralja! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*