“Lonzo je bolji od Leonarda”

Dugo ga nije bilo. Dugo ga nismo čuli. No, na našu veliku sreću Lavar Ball se vratio! Dugo vremena je zabavljao publiku u Litvi, tamo radio nerede, no sada je sezona završila i vrijeme je da se Ball show preseli ponovo u Ameriku.

Čim je glava obitelji stigla na Američko tlo, zabava je mogla početi. Gostovao je na ESPN-ovoj emisiji, “Best of ESPN Los Angeles”, a tamo su ga upitali da kaže svoje (cijenjeno) mišljenje o svoj ovoj situaciji oko Leonarda i Spursa. Nedavno je objavljeno kako su Spursi završili sa svojim krilnim igračem i traže ekipe zainteresirane za trade. Tako su i Lakersi došli na tapetu, a Lavara su upitali što misli o tradeu njegovog sina za Leonarda.

-“Ne budite ludi. Lonzo, pazite sad, on čini suigrače oko sebe boljima. Pa tko ne bi želio formirati ekipu oko takvog igrača. Stavite Kawhia u tu situaciju i on nikoga neće čini boljim. On je igrač za specijalne zadatke. Lonzo je bolji od njega.”- ispalio je Lavar i ostao živ.

Istina, Leonard je i dalje povređen, te je trenutno Ball sigurno bolji od njega, no kada se oporavi do kraja… Lonzo je dobar igrač, ove sezone je bio sjajan u svim pogledima, osim katastrofalnog šuta. Bilježio je 10,2 poena, 6,9 skokova i 7,2 asista u prosjeku, te kada popravi šut moglo bi biti nešto od njega. No, na razini Leonarda vrlo vjerovatno nikada neće biti, ma šta god Lavar htio, mislio ili rekao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*