I dok Kawhi igra play off života, ostatak Raptorsa ‘odmara’?!

screeenshot

Košarkaši Filadelfija 76ersa poveli su sa 2-1 u polufinalnoj seriji istočne konferencije, pošto su savladali Toronto Reptorse na svom parketu u trećem duelu sa 116:95.

Phila je vodila celu utakmicu na poluvremenu su imali +11, a nalete Toronto koji je sa nešto smanjenom razlikom ušao u poslednju četvrtinu, rešili su silovitim serijama, a pet minuta do kraja imali su i velikih +26 nakon serije od 21-2!!!

Joel Embiid bio je nezaustavljiv sa 33 poena, 10 skokova i 5 blokada, Butler je dodao 22 poena, imao je 9 skokova i asistencija, Reddick 15 poena, a Harris 13 poena.

Boban Marjanović na terenu je proveo nešto manje od tri minuta u finišu i upsao asistenciju i skok. Kod Raptorsa je ponovo bio najbolji Kawhi Leonard sa 33 poena, dok je Siakam dao 22.

Nešto se čudno dešava sa Raptorsima. I dok Kawhi Leonard igra na vrhunskom nivou, i beleži fantastične broje, dotle je ostatak tima – sa izuzetkom Siakama –  nigde!

I dok je Kawhi Leonard u dosadašnja tri meča sa 76ersima dao 113 poena uz šut iz igre od 63 %, dotle je ostatak tima postigao 179 poena uz šut od 35 %. Ako dodamo tome da je 70 poena postigao Siakam, pitamo se šta je sa Lowryjem, Gasolom, Ibakom, i ostatkom tima sa Severa?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Harden i Curry vratili Rakete u igru - Ostatak Sveta
  2. Hattrick ili prvi u povijesti? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*