Warriorsi pazite se!

Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)

Unatoč ispadanju, Sixersi mogu biti itekako zadovoljni sa svojim nastupom u playoffu. Ekipa puna potencijala već je u svom prvom izletu u playoff osjetila slast pobjede. Relativno lagano su riješili Heat, a iako su poklekli sa 4-1 od Kelta, vrlo lako je ta serija mogla otići i na njihovu stranu. Tako da uprava Sixersa može biti i više nego zadovoljna.

Toga su svjesni i igrači. Njihova dva najbolja igrača Embiid i Simmons su tek na početku svoje karijere, potencijal im je ogroman, a to i oni sami znaju. Ne nerviraju se previše oko ovoga ispadanja, naravno da im je krivo, no i oni sami znaju da je budućnost njihova. -“Ben i ja imamo jako puno prostora za rast. Pogledajte, recimo Westbrooka i Duranta. Oni su u svojoj prvoj sezoni zajedno dobili samo 28 utakmica. Imamo svijetlu budućnost. Ben je danas došao do mene i pokazao mi svoje ruke i rekao ovdje će biti puno prstenja.”-izjavio je Embiid nakon ispadanja od Kelta.

Sixersi su pokazali da je ovo pravi put ka uspjehu. Osim Simmonsa i Embiida imaju fantastičnog all-round igrača u našem Šariću, Fultza koji tek treba pokazati svoje umijeće i oni kombinirani sa izabranim veteranima čine jako neugodnu jezgru. S veteranima su ove sezone pogodili, Redick je odigrao sezonu života, Bellineli i Illyasova su bili jako dobri u playoffu, a Sixersi će iz godine u godinu samo rasti. U nekoliko idućih godina bi mogli gledati puno dvoboja između njih i Kelta na Istoku, te borbe za prsten s Ratnicima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*