“Nemam razloga za brigu”

Boston Celticsi su došli do prve pobjede u seriji. Totalno su zaustavili Lebrona, te su došli do visoke pobjede. Ona zapravo niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, Boston je skoro vodio od samog početka utakmice i do kraja se nije osvrtao. Timskom igrom su neutralizirali Lebrona koji je imao jednu od najgorih playoff utakmica u karijeri.

No, trener Bostona zna da ovo neće postati pravilo, već da će se Cavsi sigurno pokušati vratiti u ovu seriju, već u idućoj utakmici. -“Ako želimo pobjedu u četvrtak, moramo igrati bolje.”-izjavio je Brad Stevens. Iako su Cavsi poniženi, i dalje su imali dobar broj otvorenih šuteva, no nisu pogađali. S druge strane Boston je imao odličan postotak šuta, malo grešaka u napadu, te su imali čak 3 igrača sa 20+ poena, te Tatuma sa 16 ubačaja. Stevens zna da će Cavsi biti puno agresivniji u idućoj utakmici, a čini se da ima plan i za to.

Iz drugog tabora nisu zabrinuti. Lebron je dao izjavu kako ga ovo uopće ne brine. -“U ovom trenutku uopće nisam zabrinut. Postaješ bolji kroz seriju. Gubio sam već i 0-1 i 0-2, na kraju krajeva gubio sam i u ovoj postsezoni. Za mene, jednostavno nema brige bez obzira koliko loše ja igrao. Jednako sam samouvjeren kao da je 0-0 a ne 0-1. Imamo još jednu priliku odigrati puno bolje u četvrtaki i siguran sam da ćemo je iskoristit.”- izjavio je Lebron.

Osim toga Lebron je pokazao kako ima fotografsko pamćenje. Već se nekoliko puta spominjalo kako Lebrona zna svaku akciju protivničke ekipe napamet, a sada je Lebron pokazao da je to vjerovatno istina. Sjetio se svakog detalja, iz razdoblja kada su Kelti prelomili meč u posljednjoj četvrtini. Svake akcije, svakog pasa. Sve je znao.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*