“Rodman mi se ušetao u san”

nick young javale mcgee
Screenshot/Youtube

U sinoćnjoj utakmici broj 6 Warriorsi počistili Rakete s terena. Potpuno su preokrenuli meč i sjajnom obranom došli do lagane pobjede. Iako su čak bili u zaostatku u prvom dijelu. Klay i Curry su odradili napadački dio posla, dok je čitava ekipa funkcionirala sjajno u obrani.

Jedan od iznenađenje je bio Nick Young, poznatiji kao Swaggy P. Nikada nije bio poznat kao obrambeni igrač, no u ovogodišnjem playoff, a posebno u ovoj seriji Swaggy pokazuje da ima talenta i na tom dijelu parketa. Nekoliko puta je sjajno zatvorio Hardena i ostale Rocketse, a sada smo napokon uvidjeli razlog.

-“Dennis Rodman mi se se sinoć ušeta u san… Imao je ljubičastu kosu i sve to. Rekao mi je da sutra moram odigrati obranu. Odmah sam mu rekao da je lud i da to nije moja igra. No, čini se da je djelovalo… igra sam obranu.”- izjavio je Swaggy.

Young i ostali njegovi suigrači će morati ponoviti sličnu utakmicu ukoliko žele do velikog finala. Pogotovo ako se Paul vrati. Igoudala je još uvijek upitan, a vjerujemo da će i Andre biti spreman za najbitniji dvoboj sezone.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*