Mogu li Cavsi bez Lovea?

Kalvarija ozlijeda iz regularne sezone se nastavila i u playoffu. Prvo su Rocketsi ostali bez Paula za utakmicu broj 6, a sada su i Cavsi mogli ostali bez prijeko potrebne pomoći za odlučujuću utakmicu.

Rocketsi bez Paula u subotu!

Nakon samo 5 minuta igre u utakmici broj 6 Kevin Love je morao napustiti teren. Nakon jednog bloka, Jayson Tatum se zaletio i nezgodno su se sudarili glavama. Love je odmah legao na parket i nije se ustajao. Dok je ležao samo je rekao -“Udario sam glavu.”- kada je liječnička služba Cavsa ušla na teren. Nije se vraćao, Cavsi su ga stavili u protokol za potres mozga.

Lebron je riješio ovaj meč, odigrao je sjajno, no pitanje je hoće li imati pomoć možda i najboljeg suigrača u odlučujućoj utakmici u TD Gardenu. Love će danas proći detaljne pretrage, no ukoliko je pretrpio i najmanji potres mozga neće moći igrati u nedjelju. Zasada nema službenih informacija, no svi u NBA jako ozbiljno shvaćaju povrede glave. Jaylen Brown je nedavno pauzirao gotovo dva tjedna kada je udario glavom o parket i sumnjamo da će Cavsi riskirati ukoliko bude ikakvih naznaka potresa mozga. Danas će izaći detaljnje informacije oko statusa Kevina Lovea.

Potvrđeno- Love out

Crne slutnje za Cavse su se nažalost obistinile. Prije odlučujuće sedme utakmice potvrđeno je da Kevin Love ne može nastupiti. Kao što smo i jučer napisali, Love je osjećao posljedice potresa mozga, tako da je stavljen u poseban protokol, te su Cavsi izjavili kako večeras neće imati na raspolaganju svog krilnog centra. Ovo je ogorman udarac za Cavse koji se i ovako muče dobiti produkciju od nekog čije ime nije Lebron James.

Love je nominalno drugi igrač ove ekipe, no nije impresionirao u ovogodišnjem playoffu. Nije konstantan i često zna zakazati, a jedno vrijeme je bio bolji izvana, nego ispod obruča. Lue je pokazao da se zna snaći bez njega, Cavsi imaju bolju koš razliku s njim na klupi. No, ipak igrač Loveovog kalibra bi falio svakoj ekipi, te će ovo biti veliki udarac za Cavse.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Pojačanje za Cavse - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*