Iggy se vraća

Domaći teren su obranili. U drugoj utakmici puno lakše nego u prvoj, no jedino što se broji je pobjeda. Ratnici ne izgledaju kao ekipa koja je dominirala proteklih godina, dijelom zbog toga što su ovaj playoff dosta pogođeni povredama. Curry je propustio početak doigravanja, te se tek počeo uigravati u drugom krugu. Nakon toga na odmor je otišao Andre Igoudala.

Sinoćnja utakmica mu je bila 6 uzastopna koju je popustio u ovom playoffu. Iggy je jako bitan u ovom sistemu Ratnika, uz Draymonda najbolji glue guy kojeg Kerr ima na raspolaganju. Kerr je išao toliko daleko da je izjavio kako bi Rakete dobili u pet utakmica da je Iggy mogao igrati. Koliko fali u ovoj ekipi najbolje se vidi kada pogledamo Lebrona.

Iako je Durant odličan obrambeni igrač Lebron relativno lagano riješava taj matchup. Prvu je ubacio 51 poena, a kada pogledamo sva dosadašnja Finala možemo vidjeti da je zapravo Iggy bio čovjek koji je najbolje čuvao Lebrona.

No, stižu dobre vijesti iz tabora Warriorsa. Posljednjih nekoliko dana Iggy uopće ne osjeća bolove, te je na najboljem putu ka oporavku. Izjavili su već kako će sigurno igrati u ovom Finalu, no još je pitanje koju utakmicu. Pretpostavka je(osobna…) da će Iggy igrati utakmicu broj četiri. Vrlo vjerovatno će odmoriti prvu utakmicu u Clevelandu, jer čak i da Cavsi to dobiju, ukoliko iduću izgube teško da će opet moći stići 3-1. Pogotovo u ovom sastavu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*