Smailagić i službeno Ratnik!

Alen Smailagic
Screenshot/Youtube

Alen Smailagić se sjajnim igrama na Ljetnoj Ligi izborio za ugovor s Ratnicima! Prošle sezone je igrao za drugu ekipu u G-Ligi,te se već tada dokazao, a sada su Ratnici odlučili dodati Alena prvoj ekipi. Potpisao je ugovor na godinu dana, a detalji još uvijek nisu poznati.

Efektno je debitirao, a sada je u Las Vegasu dobio i priliku startati. Priliku je objeručke prihvatio, a najbolju utakmice Ljetne Lige i. Igrao je nešto više od 23 minute, a ubacio je 13 poena uz 7 skokova i tako potvrdio da Warriorsi mogu na njega računati već u njegovoj rookie sezoni.

Borba s Boogiem

Smailagić je cijelu prošlu sezonu proveo praktički trenirajući s Warriorsima. Igrao je za njihovu filijalu, Santa Cruz Warriorse, a vrlo često bi se i poneki igrač prve ekipe pridružio treninzima. Tako je često viđen gost bio Demarcus Cousins, koji je u trenažni proces nakon povrede ulazio baš sa Santa Cruzom. Kako su igrali na istoj poziciji, Smailagić i Boogie su često igrali jedan protiv drugog.

GM Ratnika Bob Myers i jedan od vlasnika Joe Lacob imali su samo riječi hvale za našeg centra. Bili su oduševljeni kada su ga izabrali, a pratili su ga cijelu prošlu sezonu. -“Alen i Demarcus su uživali igrati jedan protiv drugoga i stalno su si nešto dobacivali. Na taj način Boogie pokazuje poštovanje, a bilo je sjajno vidjeti Alena kako ne posustaje. To je jako bitno za mladog igrača.”- rekao je vlasnik Lacob za našeg centra.

1 Trackback / Pingback

  1. Musa i Smailagić zaslužili prvu ekipu, Hrvatska nije razočarala - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*